Vélemények

“Szívből ajánlom annak, aki hordozós életszakaszban van! Imádtam ezt a fajtát (nemcsak szép és strapabíró, de derékkímélő típus!), kár, hogy kinőttünk belőle” (S.I.)
***
Apák-babák bandáznak” (B.M.)

1

Babbinka a hegyen (1770m Ausztria )… a csemete bár nagy már az elölhordozáshoz, a sífelvonón csak így mehettünk fel” (Z.É.)

2

“Köszönöm szépen a tatyómat , úgy örülök neki, szuper lett” (K.E.)

 ***

Van egy Babbinkank, meg egy masik csatosunk (nem a negativ reklam helye, igy nem irom le, hogy milyen)A Babbinka lanyos, leven hogy kislany a belevalo. A ferjem ezert elvbol nem hasznalta a rozsaszin arnyalatok miatt. A hetvegen kiprobalta es azt mondta, hogy neki is kell egy Babbinka a masik csatos helyett. 😉” (CS-H. K.)

***

“…I’m including a picture of your carrier I snapped in the woods here in the Netherlands.
Love the movie on YouTube!” (M.V.E.)

3

“Köszi,hogy kipróbálhattuk a vándor Babbinkát egy csodás élmény volt szerelem első hordozásra.” (SZ.A.)

4

“Nem csalás, nem ámítás, az egy Babbinka a keresztelőn! Koktélruha, a lányom fehérben, de még akkor sem lehetett letenni. Nagyon szeretjük, minden napi használatban van! Köszönöm még egyszer, ezt a nagyon hasznos SSC-t!!! ” (B.B.)

5

“Kedves Kati!

Ma megkaptuk az SSC-t!
Ugyan Mór már leginkább hátul utazik 10 kg-os súlya miatt de egy kép kedvéért felpattant előre, így köszönve meg Neked ezt a csodálatos hordozót!” (N. Cs. Zs. A.)

***

“…idáig is eljutottunk, hogy a nagymamamuli is felvette hordozóval azért mert “ezzel nem kell a levegőben lógatnom, mint a kendővel” szerinte! szóval télleg szerelem ez a csatos Babbinka! köszönjüüük! mindenkinek boldog napokat!” (SZ.J.)

8

Megérkezett a mi Babbinkánk is!!! Annyira szuper! eddig egyszer próbáltam fel egy babbinkát, segítséggel. kiv voltam, h elsőre hogy fog menni egyedül! hát, tökéletesen egyszerű! annyira örülök! pont ilyet kerestem, amit hipp hopp fel lehet tenni a babóval! szeretek kendőzni, de főleg így télen, macerásabb! de hát ez a Babinka , ez vmi csodálatos! anniyra kényelmes is és ami a legjobb, h télleg egy pillanat! nagyon köszönjük! jah, és nem utolsó sorban: írtó cuki és csodaszép 🙂 délután ki is próbáljuk hoszabban a városban! köszönjük, olyan boldog vagyok 🙂 (SZ.J.)

9

“Imádott Babbinkánk :)” (S.I.V.)

10

“Amióta Babbinkával nyomulunk, újra megy a házimunka!:) Nagyon szép és kifinomult az oldal, gratulálunk! :)))” (A.T.)